Kaasbrik organiseert in samenwerking met Foodprint 1617
in 2017 voor de 9de keer de verkiezing ‘Pizzaiolo van het jaar’.

De nationale winnaar is bekend!

DE PIZZAIOLO VAN HET JAAR 2017 IS
PIZZERIA INN

PIZZERIA INN UIT PERWEZ
MAG ZICH ÉÉN JAAR LANG
PIZZAIOLO VAN HET JAAR NOEMEN!

DE PROVINCIALE LAUREATEN


NAAM Adres Gemeente Provincie
Il Capriani Bataviastraat 19 2000 Antwerpen Provincie Antwerpen
Il Perfetto Rue du Relais 19 1050 Brussel Brussels Hoofdstedelijk gewest
La Bottega Della Pizza Chaussée de Bruxelles 90 7061 Soignies Provincie Henegouwen
T' Boske Wolfsdal 49 3530 Houthalen Provincie Limburg
La Primavera Rue Adolphe Renson 88 4420 Montegnée Provincie Luik
Alla Dolce Vita Rue du Vivier 186 6600 Bastogne Provincie Luxemburg
Pizzas Leduc Rue de Charleville 10 5575 Gedinne Provincie Namen
Il Faro Kunstlaan 30 9000 Gent Provincie Oost-Vlaanderen
La Vecchia Napoli Pensstraat 6 3000 Leuven Provincie Vlaams-Brabant
Pizzeria Inn Rue de la station 72 1360 Perwez Provincie Waals-Brabant
Il Rialto Zeedijk 580 8300 Knokke-Heist Provincie West-Vlaanderen


Over de verkiezing

Kaasbrik organiseert in samenwerking met Foodprint 1617 in 2017 voor de 9de keer de verkiezing ‘Pizzaiolo van het jaar’.

Neem deel en ontvang een leuke prijs!

Elke pizzaiolo die zich inschrijft krijgt een exemplaar van Foodprint 1516 en een t-shirt van Kaasbrik evenals een unieke code waarmee jouw klanten via SMS op jou kunnen stemmen! De provinciale laureaat en de winnaar ontvangen bovendien een exclusieve Award. De winnaar heeft uiteraard de eer om zichzelf een jaar lang de ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ in België te noemen. Aan deze verkiezing is heel wat publiciteit verbonden!

De uiterste inschrijvingsdatum is 23 oktober 2016.
Op 13 februari 2017 worden de provinciale laureaten bekend gemaakt.
Op 27 maart 2017 maken we de nationale winnaar bekend.

Hoe verloopt de verkiezing?

Alle ingeschreven pizzeria’s verschijnen in het najaar op de website www.pizzaiolovanhetjaar.be. Elke klant of consument kan via een unieke SMS-code stemmen voor zijn favoriete pizzeria. Per provincie worden de 3 pizzeria’s met de meeste stemmen weerhouden.

Een professionele jury bezoekt alle weerhouden pizzabakkers van de 10 provincies en het Brussels Hoofdstedelijk gewest. De jury proeft er naast de klassieke pizza Margherita ook de Pizza van de Chef. Uit deze selectie kiest de jury de 11 laureaten. Zij dragen een jaar lang de titel ‘Provinciale Laureaat Pizzaiolo van het jaar’. Deze jury kiest ook de uiteindelijke winnaar ‘Pizzaiolo van het jaar 2017’ op basis van volgende criteria: de korst, de creativiteit, de smaak, de algemene indruk van de zaak, de ontvangst en de sfeer.


Wedstrijdreglement

Lees hier het volledige wedstrijdreglement